Можеш го!, въкликва холивудската легенда Арнолд Шварценегер в нова рекламна кампания,

...
Можеш го!, въкликва холивудската легенда Арнолд Шварценегер в нова рекламна кампания,
Коментари Харесай

Можеш го: Неочакваният кариерен ход на Арнолд Шварценегер

„ Можеш го! ", въкликва холивудската легенда Арнолд Шварценегер в нова рекламна акция, стартирала по телевизионни канали и обществените медии. 76-годишният артист, който от първенец по културизъм се трансформира във кино звезда, а по-късно направи и политическа кариера като губернатор на Калифорния изненада всички с ново професионално преобразяване. Той стана рекламно лице на марката, поддържаща богат подбор за поправки и поддръжка на дома и градината PARKSIDE, която е позната от щандовете на магазините Lidl и Kaufland по целия свят.

В тв спота, който започва на 28 август, всеки може да съпреживее още веднъж именити моменти от кариерата на Арни, разиграни в света на. Със своето присъединяване в тази акция, съпроводено с щипка комизъм и самоирония, той въодушевява хората да вземат нещата в свои ръце и ги съпровожда по пътя им към триумфа.

Като някогашен зидар и всестранно развъртян занаятчия, звездата от " Терминатор " не е на " Вие " с инструментите, с които работи в рекламния клип. В поредност от къси сюжети виждаме Арнолд да споделя: " Тук съм, с цел да опиша за моите принадлежности за триумф. Всичко, което в миналото съм основал, се дължи на това, че имах силата в дланите си. Точно като вас! "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР